19 Ocak 2009 Pazartesi

İyi ki Doğdum :D

Bugün 4 Eylül 2008.
Doğum belirtileri başlayınca eşimle önce eve gidip güle oynaya çantaları topladık.
Sonra da hastaneye doğru yola çıktık. Şansımıza trafik yoğunlaşmış.
19:00'da hastaneye vardığımızda gayet rahattık. Tabii doktorlar aynı rahatlık içerisinde değillerdi :) Beni görür görmez "Selina Ünal siz misiniz?" diye sordular telaşla.
Hemen hazırladılar beni, doğruca doğumhaneye :)
Sağolsun çok sevgili arkadaşlarımız da yalnız bırakmamışardı bizi.
Kader, Devrim (oğlumun manevi teyzeleri), Gürsel - Cem, Ayşegül Abla, Pınar, Fuat
Doğum bitene kadar yanımızdan ayrılmadılar.
(Kader, elimi tuttuğunda senden ne kadar güç aldığımı bilemezsin. Tekrar teşekkür ederim)

Doğum başlayınca doktor bizimkileri dışarı çıkarmış. Tabi arkadaşlar heyecandan biraz gürütü yapınca doktor "Yahu bunlar hiç akrabamız yok demişlerdi, bu kadar kalabalık nereden çıktı" demiş :D

Prof. Dr. Esra Kuşçu'ya gerçekten minnettarım. Normal doğum yapabilmem için gerçekten çok çaba sarfetti ve sezeryen olasılığını hiç konuşmadı bile. Arda'mızın başının üstünde kordon varmış bu nedenle doğumda Esra Hanım çok uğraştı. O halde bile beni herşeyin çok iyi gittiğine, az kaldığına inandırdı. Hastaneye vardıktan 4 saat 15 dk sonra da oğlumuzu kucağımıza verdiler.
Eşimle mutluluğumuz gözlerimizden akıyordu :)

Bu arada ailelerimize "Doğum başlıyor, gelebilirsiniz" haberini verince annelerimiz babalarımız İstanbul'dan Ankara'ya heyecanla yola çıktılar. Onlara gelene kadar doğum gerçekleşmişti tabii :) Çok sevgili torunlarını kucaklarına almanın sevinciyle, geç haber vermemizden dolayı bize duydukları kızgınlığı unutmuşlardı :)

Şirketten pek çok arkadaşımız ertesi gün ziyarete geldiler ancak hastanenin ziyaret kabul saatinin uymamasından dolayı yukarı çıkamadılar. Hepsine desteklerinden ötürü tekrar teşekkür ederiz.


4 Eylül 2008 23:15'de Arda'mız doğdu :) Tek doğum fotomuz maalesef :(
Heyecandan fotoğraf çekmek akıllarına gelmemiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder